2.2.2017 10:14

Τέτοια αποδοχή ο πρόεδρος …

Η χθεσινή κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου στάθηκε η αφορμή για τον Αντ. Ζαννίκο να θυμηθεί τα παλιά. Τον καιρό εκείνο που τοποθέτησε, η αλήθεια, το Επιμελητήριο στην καθημερινότητα μας. Τι του ήρθε του Αντώνη να σκαλίσει μνήμες και συναισθήματα του παρελθόντος και να τα βγάλει φόρα παρτίδα στο fb;

Περισσότερο η ανθρώπινη πικρία ότι οι διάδοχες διοικήσεις – και της παρούσας συμπεριλαμβανομένης – δεν είχαν την ευθιξία να τον τιμήσουν, ως είθισται, στον επιμελητηριακό θεσμό. Σαν να του κρατούν … μανιάτικο ότι η σκιά του πλανιέται ακόμα πάνω απ’ το κτίριο της Φιλ. Αργέντη.

Κάτω απ’ την ανάρτηση του Αντώνη γίνεται από χθες … λαϊκό προσκύνημα. Δεκάδες τα μηνύματα στα οποία διατυπώνεται η σύμφωνη γνώμη για το επιτυχημένο της θητείας του. Και θα πει κανείς, τζάμπα είναι ένα σχόλιο, όταν προέρχεται μάλιστα από φίλους γιατί να μην γίνει;

Δεν είναι έτσι και το ξέρουμε. Οι διαδικτυακές φιλίες τις πιο πολλές φορές ισοδυναμούν με το όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς. Εδώ όμως η αποδοχή έρχεται από εχθρούς και φίλους. Από επιμελητηριακούς παράγοντες από όλη τη Ελλάδα και πρωτίστως από ανθρώπους της τοπικής μας αγοράς, οι οποίοι δεν κρύβουν ότι βοηθήθηκαν επί των ημερών του σε μεγάλο βαθμό είτε από τη διαρκή παροχή ενημέρωσης, είτε με τις παροτρύνσεις του, σε προσωπικό επίπεδο, να τολμήσουν και να καινοτομήσουν στο επιχειρείν.

Το αισθητήριο του κόσμου δεν ξεγελιέται σε κάτι ακόμα. Διαισθάνεται απόλυτα ότι η αφοσίωση του Αντώνη στο ρόλο του προέδρου ατόνησε σε σημαντικό βαθμό την επαγγελματική του δραστηριότητα σε μια κρίσιμη εποχή για τον ίδιο. Και του ξεπληρώνει, με θετικές αναφορές, όσα η τσέπη του δεν μπορεί να δει. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ