Παραπολιτικά

13/5/16 16:52

τελ. ενημ.: 13/5/16 16:52

Τεταμένο κλίμα

Σε οριακό σημείο τείνουν να πλησιάσουν οι πολιτικές σχέσεις δυο εκ των πρωταγωνιστών της τοπικής πολιτικής μας σκηνής. Η αρχική αγαστή συνεργασία μεταξύ Ανδρ. Μιχαηλίδη και Στ. Κάρμαντζη έχει αρχίσει να ραγίζει επικίνδυνα και δεν αποκλείεται, εφόσον δεν βρεθεί κατάλληλος αποροφητήρας των κραδασμών, να οδηγηθούμε και σε δημόσια διένεξη.

Ο αντιπεριφερειάρχης χρεώνει στο βουλευτή απροθυμία συνεργασίας, με αποκορύφωμα τις ενέργειες που ο ίδιος έχει ξεκινήσει για το αεροδρόμιο, χωρίς να βρει την παραμικρή ανταπόκριση. Κι ο βουλευτής δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει το Καρμαντζικό post για τους Τούρκους. Στην κεντρική ετήσια εκδήλωση του «Φάρου» Βαρβασίου μάλιστα, πρόεδρος του οποίου σημειωτέων είναι ο Ανδρέας, στο τσακ αποφεύχθηκε … δημόσια τραγωδία. Η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη στο χαιρετισμό του να επιχειρήσει να αιτιολογήσει τις απόψεις του, εξόργισε τον βουλευτή, ο οποίος αποφάσισε να μην αποχωρήσει εις ένδειξη διαμαρτυρίας μόνο και μόνο για να μην τινάξει την εκδήλωση στον αέρα.

Σημαντική λεπτομέρεια: τους δυο τους ενώνει η κοινή καταγωγή από τις Καρυές. Σαν Καρούσοι, λοιπόν, ας καθίσουν κάτω να τα βρουν, για το καλό του τόπου. Η συνεργασία των αιρετών είναι αναγκαία προϋπόθεση βελτίωσης του τόπου. 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση