16.3.2015 16:16

Τα λεφτά του

Το πρόγραμμα «Πολίτες για την Ευρώπη» βέβαια φέρει τη σφραγίδα ενός άλλου κινητήριου μοχλού της δημοτικής αρχής. Στην ούγια γράφει Δημ. Τσούχλης, ο ειδικός συνεργάτης του Μαν. Βουρνού σε θέματα περιβάλλοντος.

Με τη στήριξη της Β. Ποταμούση ο Δημήτρης διαμόρφωσε την πρόταση, φαντάζομαι πως δικής του … έμπνευσης είναι και οι εταίροι, αν κρίνω από τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά τους.

Ο Τσούχλης έχει επιφορτιστεί ολόκληρο το «πακέτο» των περιπατητικών διαδρομών. Τις έχει περπατήσει για να δει με τα μάτια του τις ανάγκες σήμανσης, τώρα πασχίζει να εντοπίσει και τους πόρους για την τελική τους διαμόρφωση, πιθανά και τη διαρκή συντήρηση τους.

Πολλοί κατά καιρούς έχουν επικρίνει τη δουλειά των επιστημονικών συνεργατών. Ίσως γιατί δεν την έχουν γνωρίσει στην πραγματική τους διάσταση. Η δουλειά του Τσούχλη την αναδεικνύει. Εξίσου αθόρυβος κι εκείνος, αν πετύχει να εγκριθεί η πρόταση, θα φέρει στο Δήμο Χίου πόρους τελικά πολλαπλάσιους από όσους θα απαιτηθούν για τη μισθοδοσία του όσα χρόνια παραμείνει δίπλα στο Μαν. Βουρνού. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό το αντικείμενο του. Αλλά αυτό είναι ανάλυση ενός άλλου επεισοδίου.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ