18.11.2017 14:36

Τα fake news και η λύσσα κατά της Παγχιακής

Η προσπάθεια αποδόμησης της ευρείας αποδοχής των απόψεων της Παγχιακής έχει μεταβληθεί, ως φαίνεται, σε εμμονή για ορισμένους. Λυσσαλέα την πολεμούν με κάθε ευκαιρία, εφευρίσκοντας ειδήσεις που η σύγχρονη ορολογία κατατάσσει πια στα fake news.

Διακινούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα η «είδηση» ότι τα μέλη της Παγχιακής εκλιπαρούσαν για συνάντηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη και … έτρωγαν πόρτα από τη ΝΟΔΕ. «Δεν υποβλήθηκε κανένα αίτημα σε μας, συνεπώς δεν εκφράσαμε καμία γνώμη», ξεκαθάρισε ο Πρ. Μανωλάκης μια μέρα πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χίο. Καμία στοιχειώδης ευθιξία διάψευσης από όσους διακίνησαν την ψευδή είδηση.

Προς μεγάλη τους θλίψη μάλιστα ο Κυριάκος είδε, έστω και για λίγο, αντιπροσωπεία της Παγχιακής πριν αναχωρήσει από το «Χανδρής» σε ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ. Τον πρόεδρο της Ν.Δ. δεν εμπόδισε, ως φαίνεται, η άλλη περίφημη διασπορά, περί ανωνυμίας. Επώνυμα τους είδε και τους αντιμετώπισε με τον απόλυτο σεβασμό που ταιριάζει σε μια ομάδα πολιτών που πέτυχε και να αναδείξει στη σωστή του βάση το μεταναστευτικό πρόβλημα και να κινητοποιήσει χιλιάδες κόσμου την ώρα που χρειάζονταν. Τελικά, μια χαρά … το πήγε το γράμμα ο Μηταράκης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ