25.2.2015 17:59

Τα έκαναν … πλακάκια

Μοναδική παραφωνία για την οποία ανέβηκαν οι τόνοι στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έδωσε το λόγο στον Πολ. Λαμπρινούδη. «Δεν έχεις το δικαίωμα να μου απαγορεύσεις την τοποθέτηση. Είμαι επικεφαλής συνδυασμού και δεν είναι προϋπόθεση να εγγράφομαι στον κατάλογο των ομιλητών», τον παρατήρησε σε οξύ ύφος ο πρώην δήμαρχος.

Ο Κλ. Χρύσης επέμεινε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον κανονισμό και ο κ. Λαμπρινούδης για να παίρνει το λόγο πρέπει να τον αιτείται, όπως όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Μετά από έναν διαπληκτισμό λίγων δευτερολέπτων ο πρώην δήμαρχος ζήτησε τη στήριξη από το Μάρκο Σκούφαλο.

- Γιατί δεν μιλάς Σκούφαλε, τον ρώτησε.

- Τα ‘χουμε κάνει πλακάκια, του απάντησε εκείνος.

- Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, δηλητηρίασε ξανά ο Πολύδωρος.

Στο διάλειμμα πάντως ο Μ. Σκούφαλος αποδέχονταν ότι ο πρώην δήμαρχος έχει δίκιο, ενώ σε εξίσου χαλαρό ύφος ο Μαν. Βουρνούς έλεγε ότι εκείνος πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα, γιατί είναι βέβαιο ότι ο δήμαρχος παίρνει το λόγο όποτε τον ζητήσει.

Ο Κλέαρχος τέλος δυο – τρεις φορές χρειάστηκε να πει ότι επίκειται αλλαγή στον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου, μάλλον επί τω αυστηρότερω… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ