17.6.2014 19:10

Τα αποδεικτικά

Το γάντι της πρόκλησης από τη Μητρόπολη Χίου σηκώνουν στο συνδυασμό «Όλοι μαζί για τη Χίο μας», επιδιώκοντας να δώσουν πειστήρια για την ανάμειξη προσώπων από τους κύκλους της ή στις παρυφές της στην εκλογική διαδικασία.

Το υπόγειο αίτημα του Μητροπολίτη για ονόματα, στο συνδυασμό Λαμπρινούδη το εξέλαβαν ως υπεκφυγή. Και δίνουν συγκεκριμένα στοιχεία ως απάντηση:

  • πώς παράκουσαν την εντολή μη συμμετοχής σε ψηφοδέλτια 5 μέλη Εκκλησιαστικών Επιτροπών;
  • δεν ξέρουν στη Μητρόπολη ότι παπαδιά μπήκε σε ψηφοδέλτιο;
  • δεν πήρε το αυτί τους ότι 3 παιδιά κληρικών μπήκαν σε ψηφοδέλτιο;
  • δεν έμαθαν ότι στέλεχος του Ιερού Προσκυνήματος της Αγίας Μαρκέλλας ήταν εκ του ηγετικού πυρήνα της διαμόρφωσης ψηφοδελτίου και είχε στο στόμα του από το πρωί ως το βράδυ το Λαμπρινούδη;

«Όλως τυχαίως όλοι αυτοί συντάχθηκαν με την Πρωτοβουλία. Αν θέλει τα ονόματα ο Σεβασμιώτατος, μια απλή ανάγνωση του ψηφοδελτίου της Πρωτοβουλίας θα τον πείσει», αναφέρουν από το συνδυασμό Λαμπρινούδη, επιμένοντας ότι όσα ανέφεραν δεν ήταν λόγια του αέρα αλλά στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ