15.4.2014 10:52

Συντονίζει τη ροή του «Ποταμιού»

«Ο Σταύρος έχει δίκιο. Το πρόβλημα της χώρας δεν μπορεί να λυθεί ούτε από το δεξιό 25%, ούτε από το αριστερό. Οι τομές στην ελληνική κοινωνία χρειάζονται μεγαλύτερες συνθέσεις», θυμήθηκα το Νίκο Κατσαράκη να μου λέει σε ανύποπτο χρόνο, κάθε φορά που διάβαζε τα άρθρα του Στ. Θεοδωράκη. Που να πάει ο νους μου…

Με το που ανακοινώθηκε το «Ποτάμι», σχεδόν ασυναίσθητα συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και την έστειλε. Πριν λίγες μέρες πληροφορήθηκα απλώς την εξέλιξη. Από τον οργανωτικό τομέα του νέου κόμματος ο Νίκος Κατσαράκης πήρε το … χρίσμα του συντονιστή του «Ποταμιού» για το νομό Χίου. Πέφτει απότομα στα βαθιά, ευρωεκλογές ενόψει, η πρώτη και λογικά μεγαλύτερη δοκιμασία για το νεοσύστατο πολιτικό φορέα. Σύντομα μάλιστα θα πρέπει να συντονίσει και τα της επίσκεψης του Σταύρου Θεοδωράκη στη Χίο, η οποία επίκειται πριν στηθούν οι κάλπες, λίγο μετά το Πάσχα.

Η ικανοποίηση του συντονιστή κορυφώθηκε όταν πληροφορήθηκε ότι στο ευρωψηφοδέλτιο τοποθετήθηκε και ο γιος του Λεων. Κύρκου, με το Νίκο να αναπολεί ότι πολιτικά ήπιε το πρώτο γάλα του από τις τοποθετήσεις του αείμνηστου ηγέτη της Αριστεράς.

Οι πληροφορίες τώρα ότι γυρίζει στην αγορά για να βρει πιο σακίδιο του ταιριάζει στις δικές του εξορμήσεις ελέγχονται για την ακρίβεια τους.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ