13.1.2016 15:47

Συνέδριο και αναδιοργάνωση

Πως και πως περιμένουν το συνέδριο του Φεβρουαρίου και στη συνέχεια την ανοικτή διαβούλευση τα γαλάζια τοπικά στελέχη προκειμένου να γνωρίζουν την ακριβή μέθοδο με την οποία το κόμμα θα ξεκινήσει να αναδιοργανώνεται.

Οι πληροφορίες, όπως διαβάζω, θέλουν τον Κυρ. Μητσοτάκη να προκαλεί ανοικτή συζήτηση θέσεων και προτάσεων που σταδιακά θα αλλάξουν το τοπίο στον τρόπο λειτουργίας του κόμματος, με δεδομένο ότι οι πρόεδροι των κατά τόπους ΝΟΔΕ έχουν ήδη πάρει χαρτί και μολύβι και σημειώνουν τις χρόνιες παθογένειες.

Αν κάπου το «»σύστημα» δείχνει να πονά, είναι η απαραίτητη και αναγκαία αναδιάταξη των προσώπων που απαρτίζουν τις νομαρχιακές, που από τη μια έχουν ηλικιακό μέσο όρο που απέχει από τις ανάγκες της εποχής και κατά δεύτερον, κουβαλούν κάπως ως... αγγαρεία τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις μιας και δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησής τους.

Όλα όμως δείχνουν να παίρνουν τον δρόμο τους μετά τις εκλογές αφού η κινητοποίηση νέου κόσμου και περισσότερων επιλογών σε πρόσωπα, αφήνει την ελπίδα μεγαλύτερης συμμετοχής στα πράγματα. Κι αν κάτι προτείνουν οι νομαρχιακές από την πλευρά τους, δεν είναι άλλο από το να βλέπουν τα μέλη των ΝΟΔΕ να δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον και όχι μόνο και όταν τον κάθε Νομό επισκέπτεται κάποιος εκπρόσωπος της κεντρικής πολιτικής σκηνής. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ