Συνάντηση σε δημόσια θέα

Λίγο μετά τη συνέντευξη Σπιλάνη, το στέλεχος της «Πρωτοβουλίας», Δημ. Καράλης, δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν παλιό γνώριμο. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είχε συνεργαστεί με τον ίδιο κατά το παρελθόν, σε επαγγελματικό επίπεδο, και χάρηκε πληροφορούμενος την απόφαση του Δημήτρη να συμμετάσχει στα κοινά.

Σύντομα βρέθηκαν στην πλατεία του Κάστρου, η ηλιόλουστη Παρασκευή άλλωστε το επέτρεπε, και αντάλλαξαν απόψεις σε πολύ καλό κλίμα, σεβόμενοι αμφότεροι την αυτονομία του κάθε αυτοδιοικητικού σχήματος. Άλλωστε παρόν στη συζήτηση ήταν και ο Στ. Ζουμίδης, η παρουσία του οποίου στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας» φημολογείται έντονα. 

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ