Παραπολιτικά

8/10/13 17:53

τελ. ενημ.: 8/10/13 17:53

Συμβολή στην αλλαγή

Οι υπόγειες αυτές κινήσεις φανερώνουν ότι τα μυαλά τους στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πάρει αέρα. Έχουν πλήρη συναίσθηση της δυναμικής τους στο νομό και επομένως σχεδιάζουν στη λογική μιας υποψηφιότητας που δε θα χρησιμοποιηθεί ως λάφυρο για την επόμενη μέρα, μα καθαρά ως ώθηση να αλλάξει σελίδα το νησί.

Για αυτό και τολμούν να ανοίξουν υπερβολικά τα όρια, ακόμα και σε σύγκρουση με μέρος της κομματικής βάσης, η οποία θα ήθελε να καμαρώσει υποψηφιότητα σαρξ εκ της σαρκός της.

«Όπως και να έχει θα είναι φρέσκο πρόσωπο», περιορίζεται να αναφέρει ο γραμματέας της Χίου, Μιχ. Σφυράκης. Δίνοντας ακόμη μια πτυχή των ερευνητικών επαφών. Στην περίπτωση που δεν αποδώσουν οι προσπάθειες για υποψήφιο δήμαρχο εκτός ορίων του ΣΥΡΙΖΑ, θα επικεντρωθούν οι στόχοι στη νεότερη γενιά στελεχών του κόμματος στη Χίο, στην ομάδα των 40άρηδων, με προμετωπίδα στα συνθήματα ότι ήρθε η στιγμή η κοινωνία να αναλάβει την ευθύνη της και να ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να συγκρουστεί με την πελατειακή νοοτροπία που επέπλευσε στο νησί.

 

Σχόλια άρθρου: 0