31.1.2012 23:27

Συλλογή υπογραφών με πρωτοβουλία της Ε. Τσουρή

Την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζήτησε τις προάλλες η Ελπ. Τσουρή, με πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών από τους βουλευτές για τις οποίες μερίμνησε η ίδια.
Η Ελπίδα προώθησε το αίτημα και καταπιάστηκαν με αυτό τόσο βουλευτές όσο και πολιτικά όργανα. Μάλιστα έτυχε ιδιαίτερης προβολής από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο γεγονός που ανέβασε κατά κάτι την βουλευτή ανάμεσα στους αναζητώντας διέξοδο στο «μαύρο» μέτωπο του κόμματος.
Ωστόσο πρόλαβε να παρέμβει ο Πετσάλνικος στην πρωτοβουλία της Ελπίδας και το θέμα βρήκε λύση, πριν καν ξεκινήσει.
Μόνο ο πρόεδρος της Βουλής και γνωστός για τη στήριξη του στον Γ. Παπανδρέου πήρε χαμπάρι την πρωτοβουλία, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Κινήματος που βρίσκονταν για «χάι χούι» στην Κόστα Ρίκα και ο δεύτερος τον ενημέρωσε ότι να μην ξεκινήσει τίποτα καθώς πρόθεση του ιδίου είναι με την επιστροφή του στην Αθήνα να ξεκινήσει συζητήσεις με το κόμμα προκειμένου να βρεθεί λύση.
Να λοιπόν που μια πρωτοβουλία της Ελπίδας για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, έστω κι αν την πρόλαβε ο Φίλιππος θα προκαλούσε κάποιες διαταραχές. Όσο και να πεις... σημαντικό....

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ