1.8.2017 11:39

Στολίδι για τα κοινά των Οινουσσών

Το ουδείς προφήτης στον τόπο του βρήκε και στην περίπτωση του εφαρμογή. Οι συνδημότες του δεν τον έκριναν επαρκή να διοικήσει τις Οινούσσες. Στην αυτοδιοικητική ιστορία του μικρού νησιού οι ηττημένοι της κάλπης την επόμενη μέρα εξαφανίζονταν από τις Οινούσσες. Ο Γιώργος Δανιήλ είναι Αιγνουσσιώτης άλλης κοπής. Συνεχίζει αταλάντευτος απ’ το μετερίζι του Συλλόγου Φίλων Οινουσσών την προσφορά του στο νησί, σαν να μην άλλαξε τίποτα η κάλπη. 
Πρόσφατα δημοσιοποίησε στο fbφωτογραφικό υλικό από τις φθορές των προκάτ οικίσκων στις Οινούσσες. Στον τοίχο του άρχιζαν να αναπτύσσονται ρατσιστικές απόψεις. «Η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια δι εμέ αποτελούν την υπέρτατη αξία και πεμπτουσία της ανθρώπινης ύπαρξης. Ως εκ τούτου έχω αποδείξει και διακηρύττω ότι δεν με ενδιαφέρει το φύλο, η εθνικότητα, η θρησκεία ή η καταγωγή κάποιου, για να τύχει του απόλυτου σεβασμού και της προστασίας από την πλευρά μου. Έτσι μας έχει διδάξει και ο Απόστολος Παύλος. Επομένως αντιλήψεις και ιδέες, που δεν θέτουν τον άνθρωπο ως υπέρτατη αξία δεν έχουν καμία θέση τουλάχιστον στον τοίχο μου. Μπορούν να αναπτύσσονται σε άλλους τοίχους, σε άλλους χώρους», έκοψε το βήχα ο έγκριτος νομικός. 
Την ποιότητα του Γ. Δανιήλ είχε εντοπίσει κάποτε και ο Κ. Μουσουρούλης, ο οποίος σκέπτονταν να τον προτείνει για δήμαρχο Χίου. 
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ