22.2.2016 17:35

Στο θολωμένο του μυαλό…

Θα ισοδυναμούσε με θαύμα αν οι επικείμενες εκλογές στη ΝΟΔΕ Χίου δεν τάραζαν την ηρεμία του Παντ. Βρουλή. Ακούει εκλογές και θεωρεί αυτονόητη την παρουσία του ο γιατρός, εντός, εκτός και επί τα αυτά. Έστω κι αν ο ίδιος δεν ορίζει διεκδικήσιμη θέση στον εαυτό του, τον βλέπει πάντως πρωταγωνιστή του παρασκηνίου και στο τέλος σε εκείνον να αποδίδονται τα εύσημα ότι κίνησε τα νήματα για την εκλογή του νικητή.

Με τον Πρ. Μανωλάκη έχει παλαιότερους λογαριασμούς, θεωρώντας ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεν στήριξε επαρκώς την κίνηση υποψηφιότητας του στο Δήμο. Κι επειδή κατά τον Παντελή η πολιτική είναι ένα παίγνιο με όρους ρεβάνς, κάνει τα αδύνατα δυνατά όσο περνούν οι ημέρες να … ψήσει κι άλλους να διεκδικήσουν την προεδρεία της ΝΟΔΕ Χίου.

Στην προσπάθεια του αυτή επιχειρεί να συνασπίσει όσους εκτιμά ότι έχουν κι εκείνοι ανοιχτούς λογαριασμούς με το Μανωλάκη. Ακούγεται λοιπόν ότι προτείνει ως υποψηφίους ή τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μανάρα, με τη διπλή ιδιότητα του διευθυντή του πολιτικού γραφείου Μηταράκη ή τον Αργύρη Χατζελένη, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με την ισχυρή «τριανδρία» της τοπικής ΝΔ, Μηταράκη, Κάρμαντζη, Μιχαηλίδη.

Προς το παρόν μαθαίνω πως οι σχεδιασμοί του γιατρού δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να φυτρώσουν κι ίσως θα πρέπει να αρχίσει να τον βάζει σε σκέψεις η δύναμη της ισχύος του ρητού «αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσουν οι άλλοι…» 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ