29.8.2013 18:59

Στο συντονιστή

Από τους θεωρητικούς στυλοβάτες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ο Δημ. Αθανασόπουλος φορτώθηκε το μεγάλο βάρος του συντονισμού της υπό διαμόρφωση δημοτικής παράταξης. Οι συμμετέχοντες σ’ αυτή εκείνον κατ’ αρχήν δείχνουν ως το πρόσωπο που χαράσσει στρατηγική για το σχήμα. Εσχάτως βέβαια πυκνώνει η κριτική ότι κάτι δεν πάει καλά στη συλλογικότητα, με αδιαμφισβήτητη την αδυναμία να εκφράσει απόψεις και να αρχίσει να ζυμώνεται η παρουσία της σε κύκλους με μεγαλύτερη εμβέλεια. Και τα βέλη, ως είναι αυτονόητο, αρχίζουν να σημαδεύουν το Δημήτρη, ιδιαίτερα από την ώρα που ο χρόνος άρχισε να μετρά ανάποδα μετά τον οριστικό ορισμό της ημερομηνίας των εκλογών.

Κάποιοι άρχισαν ήδη να αμφισβητούν την ικανότητα συντονισμού εκ μέρους του και αναλογίζονται ότι τώρα που ανοίγουν τα σχολεία ο προσωπικός χρόνος του θα περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό, απορροφημένος και από τα επαγγελματικά του καθήκοντα. Γι αυτό αποδέχονται ότι επιβάλλεται η επίσπευση των διαδικασιών για να καταλήξουν σε επικεφαλής, πριν η κατάσταση μετατραπεί σε μη αναστρέψιμη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ