11.3.2015 17:39

Στο ΠΑΣΟΚ της Φώφης

Θα έρθει, αργά ή γρήγορα, η στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία για την αντικατάσταση του Ευαγ. Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ήδη μια ηλικιακά νέα γενιά στελεχών έχει δειλά – δειλά εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Από κοντά και δυο από τα «βαριά» ονόματα του χώρου, η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρ. Λοβέρδος.

Ειδικά η Φώφη δε θα χρειαστεί να αναζητήσει σημαιοφόρο για τη στήριξη της υποψηφιότητας της στη Χίο. Τον έχει από τώρα … αγκαζέ. Ο Στ. Καμπούρης δεν έκρυψε ποτέ ότι ποντάρει στην πολιτική φυσιογνωμία της πρώην υπουργού. Τακίμιασε μαζί της από την περίοδο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους χειρισμούς της και να διαπιστώσει ότι, τουλάχιστον για την Αυτοδιοίκηση, η Φώφη είχε καινοτόμες σκέψεις. Την άποψη αυτή σταδιακά ο Στέλιος την άπλωσε για τη Φ. Γεννηματά σε όλο το εύρος των κινήσεων της. Την πιστεύει, θεωρεί ότι από τη δυναμική της μπορεί να ανασυνταχθεί η Δημοκρατική Παράταξη και λογικά θα είναι ο πρώτος που θα τεθεί στην υπηρεσία της μόλις ανοίξει ο χορός της διεκδίκησης της ηγεσίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ