20.2.2014 20:14

Το … στηθοσκόπιο του Βουρνού

Προς άρσην παρεξηγήσεως δεν έχει αλλάξει επάγγελμα ο Μανόλης, ούτε δανείστηκε εργαλεία από το Νικόλα τον αδελφό του ενόψει εκλογών. Μεταξύ των 110 υποστηρικτών της υποψηφιότητας του το 1/10 των υπογραφών ανήκουν στον ευρύτερο ιατρικό χώρο.

Οι οδοντίατροι Γιώργος Ανταράκης και Κώστας Λουτράρης, ο ακτινολόγος Γιώργος Καστής, οι ιατροί Γιώργος Γεωργαντής, Γιάννης Γεωργιάδης, Άρης Ζούντας, Γιώργος Καλλέργης, Σπύρος Λατίνας, Χρύσανθος Μπουλάς και Γιώργος Χαλκιάς και οι φυσιοθεραπευτές Μιχάλης Κοινούσης και Γιάννης Παπαδόπουλος συνθέτουν αμέσως – αμέσως μια ολόκληρη πολυκλινική στο άθροισμα τους, ένα κράμα μάλιστα νέων και έμπειρων επιστημόνων του χώρου.

Κι όλοι αντιλαμβάνονται τη βαρύτητα του «στηθοσκοπίου» στις εκλογικές αναμετρήσεις, για αυτό και το μάτι σε ανάλογες περιπτώσεις … κόβει βόλτες ανιχνεύοντας που κατασταλάζει η ιατρική προτίμηση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ