21.3.2014 18:23

Στις πλάτες τους το πρόγραμμα Βρουλή

Είπαμε, ο Παντελής Βρουλής κατεβαίνει. Διαπιστώνει, δε, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την άρνηση συνεργασίας της «Πρωτοβουλίας», ότι υπάρχει ικανοποιητική συσπείρωση και ακόμα μεγαλύτερος εμπλουτισμός του ψηφοδελτίου.

Ήδη μια ομάδα συνεργατών του βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (άμπαλοι φαντάζομαι οι περισσότεροι) για να διαμορφώσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού. Τη βασική εισήγηση είχε αναλάβει ο Ελ. Παπαϊωάννου, αναλύοντας τους άξονες γύρω από τους οποίους θα πρέπει να περιστραφεί ο προγραμματικός λόγος του συνδυασμού. Κι όταν ολοκλήρωσε την παρουσίαση, συμφωνήθηκε την εξειδίκευση του προγράμματος να αναλάβει ο Μαν. Αγγουλές, γνώστης άλλωστε και των προηγούμενων δημοτικών πεπραγμένων.

Σε κάτι τέτοιες συνάξεις γίνεται αισθητή η απουσία του αείμνηστου Γιάννη Μουρούνα. Μετρ του είδους είχαν περάσει από τα χέρια του ουκ ολίγες προγραμματικές εμπνεύσεις. Τουλάχιστον ο Παντελής νοιώθει σήμερα το κενό. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ