27.5.2013 16:10

Στις παρυφές

Πόσες φορές δεν έχει ακουστεί το επιχείρημα «αφού θέλει σε όλα να κρίνει, γιατί δεν μπαίνει υποψήφιος να κριθεί κι εκείνος;» Εκστομίζεται από όσους αδυνατούν να συλλάβουν το «φαινόμενο Μυλωνάδη», το πώς σκέπτεται και στο τέλος το πώς ενεργεί.
Ο Δήμης είναι ο τέλειος πολίτης. Αισθάνεται πρόβλημα του το παραμικρό κοινό πρόβλημα. Περπατά στο δρόμο και δυσανασχετεί με τα κακότεχνα πεζοδρόμια, εκνευρίζεται από τις λάθος κλίσεις των δρόμων και τα εμφανέστατα αποστραγγιστικά προβλήματα. Έχει το κουσούρι ότι δεν παραιτείται εύκολα των απόψεων του, τις υποστηρίζει μετά μανίας και τεχνοκρατικής επιβεβαίωσης και δεν κομπιάζει να γίνεται προκαταβολικά δυσάρεστος.
Ως τώρα ήταν προσωπική του επιλογή να είναι νοικάρης στις παρυφές του δημοσίου βίου αλλά από τους πιο φωνακλάδες και διεκδικητικούς. Τώρα ωθείται για το κάτι παραπάνω. Ήδη αποδίδοντας του ευθύνες ως και για το Τελωνείο ο δήμαρχος πολλά μηνύματα στο διαδίκτυο το αναποδογυρίζουν και προτείνουν να το σκεφτεί για δήμαρχος με τόσες δυνατότητες. Λέτε να του σφηνωθεί η ιδέα;

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ