12.2.2015 19:09

Στην ώρα του

Σε περίοδο αποτοξίνωσης από την υπερβολική δόση ενασχόλησης με τα κοινά βρίσκεται και ο Μιχ. Φυτούσης. Τα της ΔΕΥΑΝΧ τα παρακολουθεί φυσικά και μάλλον εκφράζεται με ικανοποίηση για τα πεπραγμένα του Απ. Τζιώτη.

Το βάρος του το έχει μετατοπίσει στην δουλειά του, αυτό βέβαια δεν πάει να πει ότι το δημιουργικό μυαλό του κ. Μιχάλη δεν τρέχει διαρκώς. Έχει προτάσεις, σχετικά καινοφανείς για τα τοπικά μας δεδομένα, και δεν έχει κανένα απολύτως θέμα να τις καταθέσει στη νέα δημοτική αρχή. Το προσπάθησε άλλωστε υπηρεσιακά να πλησιάσει στελέχη του Τμήματος Προγραμματισμού, δεν διαπίστωσε όμως ιδιαίτερο ζήλο…

Ο Φυτούσης έχει κατά νου να προτείνει, αντί των κυκλικών κόμβων έξω από το Νοσοκομείο, τη δημιουργία παραλιακού δρόμου που θα το παρακάμπτει και θα βγαίνει κάπου εκεί στη μαρίνα. Όνειρο του επίσης είναι να φέρει … πιο κοντά τα βορειόχωρα. Για να το πετύχει νοιώθει ότι του κάθονται στο στομάχι οι στροφές του Αίπους. Προτείνει λοιπόν ένα δρόμο που θα περνά από τον Τρυπατέ και θα καταλήγει ψηλά, πάνω από το τουριστικό χωριό. Προτάσεις που σκέπτεται μελλοντικά να καταθέσει, δίχως να φοβάται μην του κλέψουν το … copy write. Αισθάνεται όμως ότι η κατάθεση πρέπει να γίνει σε περίοδο που και οι δημοτικοί άρχοντες θα έχουν τεντωμένα τα αυτιά. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ