15.5.2015 13:54

Στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Καθαρά εξαγωγικός είναι ο προσανατολισμός του Αριούσιου τα τελευταία χρόνια. Συστηματικές είναι οι προσπάθειες να «φυτευτεί» στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αυστραλίας, εκμεταλλευόμενος τις βαθιές ρίζες της ομογένειας στις δυο υπαραντλαντικές χώρες.

Σοβαρή προσπάθεια καταβάλλεται και για την παρουσία του τοπικού μας κρασιού στην γειτονική αγορά της Τουρκίας κι ίσως σύντομα υπάρξουν κι από εκεί ευχάριστες ανακοινώσεις. Προς το παρόν ο Αριούσιος επεκτείνεται και στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Three Years Down - 2011 είναι ένα μίγμα από τρία δρύινα βαρέλια από τα βάθη του οινοποιείου της Αριούσιος Α.Ε..
Το κρασί παράχθηκε από δύο γηγενείς, ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών του νησιού, Χιώτικο Κρασερό και Αγιαννίτης, που καλλιεργείται στην περιοχή από την εποχή του Ομήρου.
Καθοριστική για την τοποθέτηση του Αριούσιου στην Αγγλία ήταν η σύναψη συμφωνίας με την Birds & Bats, με τους αντιπροσώπους – εισαγωγείς. Κατεύθυνση των εισαγωγέων ήταν και η παραγγελία νέου τύπου φιάλης, ειδικά για την αγγλική αγορά. Καλοτάξιδος ο Αριούσιος, με την ευχή να φτάσει να ταξιδεύει, όπως στο παρελθόν, στα πέρατα της γης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ