29.5.2013 15:57

ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ: «Όλα με τη σειρά τους»

Όλα τα φύλλα της τράπουλας κρατά πάνω στο προσωπικό τραπέζι ο Στ. Κάρμαντζης, θέλοντας να έχει εκείνος την ευκαιρία να τραβήξει το, κατά τη γνώμη του, κατάλληλο την ώρα που πρέπει.

 Με αφορμή αναφορά του γράφοντος στη στήλη «Αν ήμουν στη θέση του Στ. Κάρμαντζη» ο πολιτευτής και νομαρχιακός σύμβουλος επέλεξε να σχολιάσει λιτά – και συβιλικά, όπως του αρέσει – τα γραφόμενα. «Ο Κάρμαντζης τιμά και σέβεται τις επιλογές του χιώτικου λαού. Δηλώνει παρόν, παρακολουθεί και διατηρείται ενήμερος για τα πάντα. Όσο για τους αδημονούντες για τα μελλοντικά του σχέδια, έχει απλά να προσθέσει ότι όλα θα έρθουν με τη σειρά τους».

Τι κρατάω από τη δήλωση; Πρώτον ότι δεν έχει τη διάθεση να απεμπολήσει κανένα ανοιχτό σενάριο, είτε για το εθνικό, είτε για τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια. Ξέρει ότι δεν είναι στο χέρι του το περίγραμμα των εκλογών, οπότε δεν έχει λόγο για βιαστικές κινήσεις.

Δεύτερον – και βασικότερο – αντιλήφθηκε ότι του έκανε παροδική ζημιά η αρχική έμπνευση αμφισβήτησης του αποτελέσματος, για αυτό και δείχνει τώρα εμπράκτως το σεβασμό του σ’ αυτό. Πέρα από τις δηλώσεις σεβασμού του αποτελέσματος, είναι αξιομνημόνευτο ότι δεν έχει μπει ως τώρα στον πειρασμό να σχολιάσει την παραμικρή κίνηση Μουσουρούλη κι ας υπάρχουν τρωτά στην πορεία του υπουργού μέχρι σήμερα. Αυτά που γνωρίζαμε, τις δημόσιες τρικλοποδιές των συνυποψηφίων για τους εκλεγμένους, στο Σταμάτη ήδη τα ξεχάσαμε.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ