19.2.2016 16:04

Σκοτάδι ή απευθείας ανάθεση;

Δικαίως διαμαρτύρονται οι δημότες για τη συσκότιση σε πολλά σημεία του δημοτικού οδικού δικτύου. Εδώ και καιρό κάθε στύλος που σβήνει δεν ξαναανάβει γιατί – άκουσον, άκουσον – ο Δήμος ξέμεινε από λαμπτήρες!

Η υπόθεση έχει εξαγριώσει και το δήμαρχο προσωπικά, αποδίδοντας ευθύνες στην δυσκίνητη φυσιογνωμία των υπηρεσιών, οι οποίες δε μερίμνησαν εγκαίρως να κάνουν ανάλογη προμήθεια. Για να λέμε του στραβού το δίκιο διαγωνισμός για τις προμήθειες «τρέχει» ήδη, έχει κολλήσει όμως σε ενστάσεις, οι οποίες προβλέπονται κι αυτές από τη διαδικασία, άρα μέρος κι αυτές του παιχνιδιού.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γ. Καραμανής, εκείνος που δέχεται και το βάρος της κριτικής, μπροστά στο δίλημμα «σκοτεινή πόλη» ή «απευθείας ανάθεση» κρίνει σκόπιμο να επιλέξει τη δεύτερη. Κι ας ξέρει ότι θα ακούσει πολλά από όσους αναζητούν ευκαιρία εύκολης αντιπολίτευσης. Εδώ που τα λέμε δικαιώματα για τις απευθείας αναθέσεις έδωσε και ο προεκλογικός χειρισμός τους τότε από την «Πρωτοβουλία»… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ