13.3.2015 16:45

Σκαρφάλωσε για να φτάσει στον πεζόδρομο !

Έτοιμος να αναμετρηθεί με την αταξία στο κέντρο της πόλης εμφανίζεται ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμανής. Η σταγόνα που ξεχείλισε και για τον ίδιο το ποτήρι ήταν μόλις υποχρεώθηκε να σκαρφαλώσει μεταξύ δύο παρκαρισμένων παράνομα αυτοκινήτων για να διασχίσει έναν … πεζόδρομο.

Το περιστατικό αυτό εξόργισε τον αντιδήμαρχο και τον έκανε να επισπεύσει κινήσεις για να αρχίσει να μπαίνει τάξη στην πρωτεύουσα.

Ο Γ. Καραμανής αντιλαμβάνεται ότι η κυκλοφοριακή συνείδηση κατακτάται σε βάθος χρόνου και είναι συνάρτηση σύνθετων διαδικασιών. Νοιώθει όμως, απ’ τη στιγμή που ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη, πως πρέπει άμεσα να λογοδοτεί και στους μόνιμους κατοίκους του νησιού, προπαντός στους ανυποψίαστους επισκέπτες του. Για αυτό και σκαλίζει τρόπους να αποκτήσει ελεγκτικά όργανα στη διάθεση του, πιθανά από το υφιστάμενο δημοτικό προσωπικό, μια και ο ίδιος νοιώθει την αδυναμία της Τροχαίας να αβαντάρει την ανάληψη παρόμοιων πρωτοβουλιών. Τώρα άρχισε να δημιουργείται κι ένα παράθυρο για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά, δεδομένου ότι κάτι τέτοιο δεν αναμένεται σύντομα, ο Γιώργης θα πασχίσει για πιο άμεσες λύσεις. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ