4.8.2014 16:28

Σεβασμός και ενεργοποίηση των οργάνων

Τη συλλογικότητα ως μεθοδολογία εργασίας έχει επιλέξει να υπηρετήσει ο νέος δήμαρχος. Σε αντίθεση με το έντονα προσωποπαγές μοντέλο διοίκησης Λαμπρινούδη, ο Μαν. Βουρνούς εμφανίζει ενδείξεις σεβασμού και ενεργοποίησης των προβλεπόμενων από τον «Καλλικράτη» οργάνων, τουλάχιστον τώρα, με το καλημέρα.
Είναι ενδεικτικό ότι άτυπα ενεργοποίησε ήδη την Εκτελεστική Επιτροπή, το όργανο δηλαδή που χαράσσει την πολιτική του δήμου, αποτελούμενο από το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους. Να ‘ταν μια, να ΄ταν δυο οι φορές που συγκλήθηκε από τον Πολύδωρο, πάντως πολλές περισσότερες δεν ήταν.
Την περασμένη Πέμπτη ο Μαν. Βουρνούς συναντήθηκε με τους 7 «ανοικοινωμένους» αντιδημάρχους του, ήτοι Στρ. Γδύση, Ματ. Φαφαλιό, Κ. Γεωργίτση, Δημ. Καράλη, Γ. Παπαδόπουλο, Β. Ποταμούση και Γ. Μπελέγρη σε μια πρώτη προπαρασκευαστική συζήτηση. Εκεί άρχισε να περιγράφεται το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που θα ανατεθεί στον καθένα, τονίστηκε από το νέο δήμαρχο η ανάγκη πλήρους ενημέρωσης τους από τους απερχόμενους και το διοικητικό προσωπικό, ώστε από 1ης Σεπτεμβρίου να μην δημιουργηθεί κενό εξουσίας αντιληπτό στο δημότη. Διαβεβαίωσε επίσης ότι το όργανο θα συγκαλείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς πάνω στις αποφάσεις του θα στηριχτεί η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Δήμος.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ