26.2.2014 16:16

Σε ρόλο καθοδηγητή

Δύσκολο να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλο σου. Δύσκολο και να παραγνωρίσεις ότι μια προδιαγεγραμμένη ανέλιξη είναι δυνατόν να την εμποδίσεις.

Στο ΣΥΡΙΖΑ όλοι ενστερνίζονται ότι ο Δημ. Τσούχλης έχει δυνατότητες να φτάσει ψηλά. Έχει χαρακτηριστικά ηγεσίας, έστω και μιας πιο μελλοντικής εποχής. Τα γνωστικά του αντικείμενα εμβαθύνουν σε σημείο που θα ζήλευαν ομάδες εργασίας, η έμφυτη μετριοφροσύνη του αναδεικνύει τον χαρακτήρα του και η ηπιότητα της εμφάνισης του σε καθηλώνει να ακούσεις τι έχει να προτείνει.

Του λείπει φυσικά το … παιχνίδισμα, η ευχέρεια να γίνει το κέντρο της συντροφιάς εκεί που θα βρεθεί, ίσως και η αυτοπεποίθηση που συνοδεύει ένα πολιτικό πρόσωπο. Στοιχεία δηλαδή απαραίτητα στο βιογραφικό ενός πολιτικού της εποχής μας.

Δομημένος με στοιχεία πολιτικού μιας επόμενης γενιάς ο Δημήτρης έχει αναλάβει βασικό ρόλο και στη «Χιακή Συμπολιτεία». Ενώ στην αρχή είχε κάπως … ξενερώσει, η ανάδειξη της Ερμιόνης στη θέση της επικεφαλής τον μετέβαλε σε ένθερμο υποστηρικτή των θέσεων της παράταξης. Με οργανωτικά καθήκοντα, αν κρίνω από το ρόλο του στην πρώτη μάζωξη των ομάδων εργασίας, και καθοδηγητικά θα πρόσθετα εγώ. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ