19.3.2012 19:15

Σε ποιους Χιώτες ζήτησε να είναι υποψήφιοι ο Π. Καμμένος;

Αψήφιστα κάπως έχουν πάρει στη Ν.Δ. την περίπτωση Καμένου και ήδη απ’ τα αποτελέσματα των πρώτων δημοσκοπήσεων θα έχουν αντιληφθεί πόση ζημιά τους κάνει. Ο πηγαίος χαρακτήρας του Πάνου του δίνει τη δυνατότητα να χτυπά πόρτες χωρίς ίχνος δισταγμού κι ό,τι … ψάρια πιάσει.
Στην περίπτωση της Χίου έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση συγκρότησης ψηφοδελτίου. Ήδη ενόχλησε τουλάχιστον δυο «γαλάζια» ονόματα, το Γιάννη Μαλαφή και τον Αντώνη Ζαννίκο, χωρίς να πετύχει να αποσπάσει ούτε καν υπόσχεση συνέχισης της κουβέντας. Και τούτο γιατί και οι δυο συνεχίζουν να συμπεριλαμβάνονται στους ακραιφνώς Σαμαρικούς κι ας μην μετέχουν στις εκλογές. Αν όμως ο Πάνος ενοχλεί τους πολύ Σαμαρικούς, φανταστείτε πόσο κολλιτσίδα θα γίνει στους υπόλοιπους, άρα να μην εκπλαγούμε αν τον δούμε με ψηφοδέλτιο στη Χίο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ