2.7.2018 11:58

Σε διαδικασίες αναζήτησης η ΝΟΔΕ Χίου

Ανομολόγητη πλην δεδομένη είναι η πρόθεση της ομάδας Κάρμαντζη να μετακινηθεί σε αυτοδιοικητικό στρατόπεδο. Το έχει αντιληφθεί πια και η Χρ. Καλογήρου, το έχουν νοιώσει και στη ΝΟΔΕ Χίου. Εν γνώσει τους μάλιστα ότι στις περιφερειακές εκλογές εστιάζεται η μάχη των κομματικών εντυπώσεων στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, έχουν αρχίσει ήδη να … ανιχνεύουν το πολιτικό περιβάλλον προκειμένου να έχουν έτοιμη πρόταση ψηφοδελτίου, αν ξαφνικά τους ζητηθεί από τη ΝΔ η δική τους άποψη.

Οι … λογαριασμοί προς το παρόν γίνονται στη βάση του δεδομένου ότι η Χρ. Καλογήρου θα υποστηριχθεί εκ νέου από τη ΝΔ, με αστάθμητο προς στιγμήν παράγοντα την … παρεμβολή Χαρ. Αθανασίου, για τον οποίο οργιάζουν οι φήμες ότι δεν θέλει να βλέπει την περιφερειάρχη ούτε ζωγραφιστή.

Η τοπική ανίχνευση θα ξεκινήσει με κρούσεις σε πιθανά ενδιαφερόμενα πρόσωπα από τον κύκλο όσων έχουν δείξει ότι επιθυμούν την ανάμειξη και δεν αποκλείεται να επεκταθεί σε πρόσωπα – έκπληξη, με στόχο να καταδειχθεί ότι η ΝΔ τοπικά βρίσκεται σε διαρκή επαφή με το φρέσκο…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ