Παραπολιτικά

2/7/18 11:58

τελ. ενημ.: 2/7/18 12:00

Σε διαδικασίες αναζήτησης η ΝΟΔΕ Χίου

Ανομολόγητη πλην δεδομένη είναι η πρόθεση της ομάδας Κάρμαντζη να μετακινηθεί σε αυτοδιοικητικό στρατόπεδο. Το έχει αντιληφθεί πια και η Χρ. Καλογήρου, το έχουν νοιώσει και στη ΝΟΔΕ Χίου. Εν γνώσει τους μάλιστα ότι στις περιφερειακές εκλογές εστιάζεται η μάχη των κομματικών εντυπώσεων στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, έχουν αρχίσει ήδη να … ανιχνεύουν το πολιτικό περιβάλλον προκειμένου να έχουν έτοιμη πρόταση ψηφοδελτίου, αν ξαφνικά τους ζητηθεί από τη ΝΔ η δική τους άποψη.

Οι … λογαριασμοί προς το παρόν γίνονται στη βάση του δεδομένου ότι η Χρ. Καλογήρου θα υποστηριχθεί εκ νέου από τη ΝΔ, με αστάθμητο προς στιγμήν παράγοντα την … παρεμβολή Χαρ. Αθανασίου, για τον οποίο οργιάζουν οι φήμες ότι δεν θέλει να βλέπει την περιφερειάρχη ούτε ζωγραφιστή.

Η τοπική ανίχνευση θα ξεκινήσει με κρούσεις σε πιθανά ενδιαφερόμενα πρόσωπα από τον κύκλο όσων έχουν δείξει ότι επιθυμούν την ανάμειξη και δεν αποκλείεται να επεκταθεί σε πρόσωπα – έκπληξη, με στόχο να καταδειχθεί ότι η ΝΔ τοπικά βρίσκεται σε διαρκή επαφή με το φρέσκο…

Σχόλια άρθρου: 0