4.8.2014 16:32

Σε αναζήτηση Συμπαραστάτη

Στην πλειοψηφία έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν και το θεσμό του «Συμπαραστάτη του δημότη». Κι ο Πολύδωρος το είχε δοκιμάσει αλλά δεν του είχαν βγει … τα κουκιά, καθώς η τότε πρόταση του για την Γρ. Αλοιμόνου είχε θεωρηθεί από τις αντιπολιτεύσεις ως κομματική επιλογή. Δεν προχώρησε τότε, αμελήθηκε η συνέχεια.
Στη νέα δημοτική αρχή θεωρούν ως δεδομένη την κάλυψη της θέσης από πρόσωπο κύρους. Θα ήθελαν να προέρχεται από το δικαστικό – νομικό κλάδο, δεν θα αποκλείσουν όμως κι άλλες επιλογές, αν βρεθούν στο δρόμο τους.
Το ερώτημα πού θα βρεθούν οι τρεις επιπλέον ψήφοι, πέραν των δικών τους, στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν δείχνει ιδιαίτερα να τους απασχολεί. Κρίνουν ότι η πρόταση που θα φτάσει προς ψήφιση θα έχει διαπαραταξιακά χαρακτηριστικά, ενώ μάλλον έχουν φτάσει στα αυτιά τους διαρροές από το συνδυασμό «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» ότι μεμονωμένοι σύμβουλοι θα υπερψηφίσουν την πρόταση της πλειοψηφίας, αν έχει σοβαρά στοιχεία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ