31.8.2015 16:55

Σε αναζήτηση δύο ή τριών

• ΜΟΝΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Για τους δυο το καταλάβαμε. Πήραν το … κουβαδάκι τους και κατευθύνονται σε άλλες παραλίες, όχι απαραίτητα σε εκείνη με ιδιοκτήτη τον Παν. Λαφαζάνη. Οι Μ. Κριμιζής και Τ. Τύμπας απομακρύνονται από το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ και το ψηφοδέλτιο του και μάλλον θα αναμένουν στη γωνία τον μετασχηματισμό της Αριστεράς έπειτα από την πλήρη μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ. Για το Μικέ βέβαια δεν θα εκπλαγώ να τον δω υποψήφιο οπουδήποτε, δεν είμαι βέβαιος αν μπορεί να ζήσει χωρίς υποψηφιότητα.

Δεδομένη όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται ούτε η υποψηφιότητα της Ευαγ. Μανιτσούδη. Η … μητέρα Τερέζα της χιακής Αριστεράς έχει ένα κώλυμα με την υποψηφιότητα της. Είναι δημόσιος υπάλληλος και σε μια της υποψηφιότητα θα έχει επιπτώσεις. Από τη στιγμή που οι εκλογές γίνονται με λίστα ίσως θα πρέπει κάπως να δει και τις προσωπικές συνέπειες. Επομένως μάλλον θα κριθεί την τελευταία ώρα η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο. Αυτό που επουδενί  δεν διακυβεύεται είναι η προσήλωσή της στον ΣΥΡΙΖΑ. Τη μάχη, είτε εντός είτε εκτός ψηφοδελτίου, θα τη δώσει με τον ίδιο δυναμισμό.

Στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν έχουμε ως μόνη σταθερά την υποψηφιότητα του Ανδρ. Μιχαηλίδη, η υποστήριξη του οποίου σε όλες τις πρωθυπουργικές επιλογές μέχρι στιγμής είναι υποδειγματική.

Μπήκαν οι αναπληρωματικοί

Οι πρόσφατες αποχωρήσεις μελών από τη Συντονιστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν πρόσκαιρο αριθμητικό πρόβλημα. Το οποίο υπερβαίνεται με την αποδοχή (;) της συμμετοχής των επόμενων επιλαχόντων, μετά τον Παν. Δημητρακόπουλο. Ήτοι των Λ. Καρακούρου, Ευαγ. Αμέντα και του φαρμακοποιού Ν. Τσούρου. Το ερωτηματικό εμπεριέχει την αμφιβολία μήπως κάτι στραβώσει κι εκείνοι με τη σειρά τους αρνηθούν τη συμμετοχή. Για τους δυο πρώτους δεν προαισθάνομαι κάποιον τέτοιο κίνδυνο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ