22.1.2013 15:17

Σαν να ήταν...

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος απουσίασε από τη σύσκεψη του Σαββάτου για τα λιμάνια. Αναπληρώθηκε από την ειδική συνεργάτιδα του, Ελ. Τσατσαρώνη, η οποία φάνηκε να έχει πλήρη συναίσθηση του ρόλου της.

Παρενέβαινε στη συζήτηση καίρια, για να συμπληρώσει πληροφορίες που τη στιγμή εκείνη φάνταζαν απαραίτητα στοιχεία του παζλ, ενώ δυο φορές απηύθυνε ερωτήσεις που από το συντονιστή της συζήτησης, υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, έγιναν αποδεκτές με το σχολιασμό «πολύ εύστοχη παρατήρηση».

Η Έλενα λοιπόν πέτυχε με τη γνώση του αντικειμένου να εκπροσωπήσει, ως ένα σημείο, το βουλευτή. Έβαλε και όριο αυτοπεριορισμού, ώστε να μην τον υποκαταστήσει. Σταμάτησε στις επισημάνσεις και απέφυγε να πάρει θέση για την εξέλιξη της συζήτησης, γιατί φυσικά δεν αποφάσιζε η ίδια. Η τελική τοποθέτηση στην πρόταση Μουσουρούλη είναι υπόθεση του Κωστή κι αυτή πλέον αναμένουμε επισήμως από τον ίδιο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ