25.2.2013 13:45

Ρίχνω μια ιδέα Πολύδωρε…

Στο Δήμο Τρικκαίων, ο δήμαρχος Χρήστος Λάππας αποφάσισε να ζητήσει από τους εργαζομένους στο Δήμο του να καταγράφουν (από την 1η/2/2013) το αντικείμενο με το οποίο απασχολούνται ανά δίωρο, προκειμένου να διαπιστώσει πώς και με τι ασχολούνται και να βελτιώσει τις υπηρεσίες του Δήμου προς τους δημότες του. Μάλιστα, για να τους διευκολύνει στην αποτύπωση, τους έφτιαξε και ειδική εφαρμογή για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους.
Την αντίδραση την καταλαβαίνετε… «Η απόφαση αυτή της δημοτικής αρχής είναι απαράδεκτη! Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από εμάς. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Μας γυρίζουν στο μεσαίωνα. Αυτά δε συμβαίνουν ούτε στην πιο απολίτιστη χώρα του κόσμου. Σε περίπτωση που επιχειρήσει ο δήμαρχος να την εφαρμόσει, εμείς είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε με δυναμικές κινητοποιήσεις. Είμαστε αποφασισμένοι “να φτάσουμε στα άκρα”. Η δημοτική αρχή “έχει ξεφύγει εντελώς”. Αυτά τα τρελά πράγματα μόνο στον Δήμο Τρικκαίων συμβαίνουν...», είπε στην aftodioikisi.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου.
Με δεδομένο ότι ο Αλέκος και τα άλλα παιδιά έχουν πολλάκις εκφραστεί υπέρ της αξιοκρατίας και έχουν ταχθεί υπέρ της παραγωγικότητας, δε θα ήταν μια καλή ευκαιρία, Πολύδωρε, να τεστάρεις την αξιοπιστία τους; Έχεις κότσια να σπάσεις αυγά και να ελέγξεις πόσο καλά δουλεύει η μηχανή σου;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ