10.1.2013 11:37

Ψήφισε ανοιχτά

Το έχασε το ενδιαφέρον της η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν έχουμε τη χάρη του Δήμου Λέσβου, όπου ο δύσμοιρος ο Βουνάτσος βλέπει λευκούς εφιάλτες, αδυνατώντας η πρόταση του να αποσπάσει την πλειοψηφία των συμβούλων.

Εδώ η τακτική του Πολύδωρου να τους έχει όλους εν αναμονή των αποφάσεων του και κυρίως η ανύπαρκτη αντιπολίτευση είχε ως αποτέλεσμα οι διαρροές να περιοριστούν σε δυο, ίσως προσωποποιημένες για την επιλογή Καμπούρη, αφού ο Στέλιος δε φημίζονταν ποτέ ως ο αγαπημένος σύμβουλος μεταξύ των συναδέλφων του.

Για να αποφύγει τις υποψίες ο Π. Φλάμος ψήφισε ανοιχτά το νέο πρόεδρο. Έτσι, να υποδηλώσει ότι η διαμάχη τους στο παρελθόν για την εκλογή αποτελεί για τον ίδιο παρελθόν και φυσικά δεν αμφισβητεί τις επιλογές Λαμπρινούδη. Άλλωστε ο Πέτρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την επάνοδο του «στα πράγματα» με την ανάληψη της ευθύνης για τη διοίκηση της Δημοτικής Αναπτυξιακής Ακινήτων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ