17.3.2017 16:13

Πρωτοβουλία με προστιθέμενη αξία

Προετοιμασμένη και συνεπής θέλει να φανεί η Ν.Δ.. Αφοσιωμένη στο σκεπτικό ότι η οικονομία εξελίσσεται μέσα απ’ την παράλληλη εξέλιξη των επιχειρήσεων και προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις έγνοιες των παραγωγικών μονάδων σαν την φέρει η βούληση του λαού στην εξουσία.

Σε τοπικό επίπεδο η ΝΟΔΕ Χίου ξεκίνησε σειρά συναντήσεων με κλάδους της τοπικής οικονομίας. Κλιμάκιο της επισκέπτεται μονάδες παραγωγής, καταγράφει τα προβλήματα της κάθε μίας, ενημερώνεται για τις δυνατότητες εξέλιξης και πληροφορείται για τα εμπόδια που συναντά, κατά κύριο λόγο απ’ τις αγκυλώσεις του κρατικού μηχανισμού.

Ήδη οι επαφές ξεκίνησαν από τοπική ποτοποιία. Ξεχωριστό ενδιαφέρον, πέρα από την … Αρμένικη επίσκεψη, αποκτά το γεγονός ότι ταυτόχρονα, μέσω skype, η συζήτηση που γίνεται μεταφέρεται στην αντίστοιχο τομέα της Συγγρού, εκεί όπου επιτελείο καταγράφει τα δεδομένα προκειμένου να δημιουργηθεί μια επαρκής βάση.

Σημαντική πρωτοβουλία, που, πέραν όλων των άλλων, θα προετοιμάσει κατάλληλα, σε γνωστικό επίπεδο, και τα στελέχη της ΝΟΔΕ. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ