17.3.2017 16:13

Πρωτοβουλία με προστιθέμενη αξία

Προετοιμασμένη και συνεπής θέλει να φανεί η Ν.Δ.. Αφοσιωμένη στο σκεπτικό ότι η οικονομία εξελίσσεται μέσα απ’ την παράλληλη εξέλιξη των επιχειρήσεων και προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις έγνοιες των παραγωγικών μονάδων σαν την φέρει η βούληση του λαού στην εξουσία.

Σε τοπικό επίπεδο η ΝΟΔΕ Χίου ξεκίνησε σειρά συναντήσεων με κλάδους της τοπικής οικονομίας. Κλιμάκιο της επισκέπτεται μονάδες παραγωγής, καταγράφει τα προβλήματα της κάθε μίας, ενημερώνεται για τις δυνατότητες εξέλιξης και πληροφορείται για τα εμπόδια που συναντά, κατά κύριο λόγο απ’ τις αγκυλώσεις του κρατικού μηχανισμού.

Ήδη οι επαφές ξεκίνησαν από τοπική ποτοποιία. Ξεχωριστό ενδιαφέρον, πέρα από την … Αρμένικη επίσκεψη, αποκτά το γεγονός ότι ταυτόχρονα, μέσω skype, η συζήτηση που γίνεται μεταφέρεται στην αντίστοιχο τομέα της Συγγρού, εκεί όπου επιτελείο καταγράφει τα δεδομένα προκειμένου να δημιουργηθεί μια επαρκής βάση.

Σημαντική πρωτοβουλία, που, πέραν όλων των άλλων, θα προετοιμάσει κατάλληλα, σε γνωστικό επίπεδο, και τα στελέχη της ΝΟΔΕ. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ