18.4.2015 12:50

Πρωτοβουλία Μάρκου

Με το … τσιγκέλι, κυριολεκτικά, κατάφερα να βγάλω απ’ το στόμα των επικεφαλής των παρατάξεων ποιος επέσπευσε … το προξενιό και πέτυχαν την έκτακτη χθεσινή σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά ένα περίεργο λόγο κανένας δεν ήθελε να φανεί πως λειτούργησε ως ο επιταχυντής της διαδικασίας. Πώς έγιναν τα πράγματα;

Σε μια τυχαία συνάντηση εκπροσώπων των παρατάξεων, με θέμα τη συζήτηση για την πορεία των προσφυγών σχετικά με τις αυξήσεις στα ανταποδοτικά, ο Μ. Σκούφαλος έριξε την ιδέα να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η «φορομπηχτική πολιτική της δημοτικής αρχής», με αιχμή του δόρατος τις αυξήσεις στις δομές του Νομικού Προσώπου. Οι υπόλοιποι δεν έφεραν αντίρρηση, όμως την προκαθορισμένη ημέρα της συνάντησης για να διαμορφωθεί το αίτημα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Πολύδωρος δεν ήταν διαθέσιμος και εκπροσωπήθηκε από τον Στ. Καμπούρη.

Η αλήθεια είναι πως η απουσία Λαμπρινούδη μάλλον βοήθησε τη συνεννόηση, αν και εδώ που τα λέμε η δημοτική του θητεία χαρακτηρίστηκε από την προσπάθεια ο Δήμος να μην γίνει ένας επιπλέον φορέας επιβάρυνσης του οικογενειακού εισοδήματος, με εξαίρεση τις ακροβασίες που είχαν γίνει στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΝΧ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ