7.9.2017 14:00

Προτάθηκε και το αρνήθηκε

Μια πρόχειρη δημοσκόπηση μεταξύ των στελεχών της δημοτικής αρχής ποιο από τα πρόσωπα που κλήθηκαν να προσφέρουν υπηρεσίες ως ειδικοί συνεργάτες επικοινωνίας στο δήμαρχο Χίου είχε καλύτερη απόδοση, σχεδόν ομόφωνη θα φέρει την απάντηση για την Έλενα Τσατσαρώνη. Με τον μοναδικό που δεν ταίριαξε η Έλενα ήταν ο δήμαρχος, ενώ είχε άριστο επίπεδο συνεργασίας με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής αρχής.

Όταν προέκυψε εκ νέου κενό στη θέση, έπειτα και από την αποχώρηση Μυλωνά, κάποιοι έριξαν την ιδέα επιστροφής της Έλενας. Μια ιδέα που φέρεται να είχε προταθεί και στο δήμαρχο, χωρίς ούτε να την αποδεχτεί, ούτε να την απορρίψει.

Μαθαίνω, λοιπόν, ότι κάποιοι ανέλαβαν να τη μεταφέρουν στην Τσατσαρώνη και κάπου εκεί έκλεισε απότομα κάθε συνέχεια της συζήτησης. Ούτε για αστείο δεν ήθελε να το ακούσει, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος συνέχισης των ... διαπραγματεύσεων.

..........................................................................................................................................

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ