3.2.2017 12:07

Προώθηση και σε ευρωπαϊκή ακτίνα

Τα φώτα της δημοσιότητας προσελκύουν οι οργανωμένες συναντήσεις των 5 δημάρχων με τους πολιτικούς αρχηγούς και κυβερνητικά στελέχη. Ο Μαν. Βουρνούς εκμεταλλεύεται αρκούντως και το ευρωπαϊκό του … διαβατήριο. Ο δήμαρχος έχει εντοπίσει τον τρόπο και πλασαρίστηκε εγκαίρως ως φερέγγυος και αξιόπιστος συνομιλητής σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αξιοποιεί τη δυνατότητα και πρόσφατα βρέθηκε και στη Βιέννη, στο συνέδριο δημάρχων NOW2017 για να μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί στα νησιά μας. Απ’ τη χώρα μας είχαν προσκληθεί οι Δήμοι Αθηναίων, Ιωαννίνων και Χίου, εκπρόσωποι των οποίων στο σύνολο τους παρευρέθηκαν.

Η περιγραφή της κατάστασης από τον Μαν. Βουρνού δεν πήγε στο βρόντο. Το συνέδριο παρακολούθησαν και πήραν μέρος η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου UrlikeLunacek, ο αντιπρόεδρος των σοσιαλιστών και δημοκρατών JosefWeidenholzer, μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό το συντονισμό του HannesSwoboda.«Η ανάγκη για γρήγορες αλλαγές στις εθνικές και ευρωπαϊκές πολιτικές, είναι παραπάνω από εμφανής. Οι τοπικές κοινωνίες είναι το κλειδί και δεν μπορούν να αγνοούνται», ανέφερε μετά την επιστροφή του ο Μαν. Βουρνούς, αποφασισμένος να συνεχίσει την πολιτική διεθνοποίησης των νησιωτικών αναγκών, όσο δύσκολη προσπάθεια κι αν είναι.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ