20.7.2017 18:42

Προκύπτει ζήτημα;

Ζητήματα διαφοροποίησης από την γραμμή του Δήμου για το προσφυγικό έχουν αρχίσει καθαρά να αναφύονται στην τοπική Ν.Δ.. Πληθαίνουν καθημερινά οι φωνές που υποστηρίζουν ότι η Ν.Δ. θα βρεθεί σε θέση αμύνης προεκλογικά όσο το μεταναστευτικό συνεχίζει να μονοπωλεί τη δημόσια σφαίρα του νησιού.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ κεντρικά πια η Ν.Δ. έχει καθαρά ταχθεί υπέρ της ανάγκης αποσυμφόρησης των νησιών, στελέχη της ΝΟΔΕ Χίου πατούν σε δυο βάρκες, υπό την ιδιότητα της συμμετοχής τους και στο δημοτικό σχήμα. «Αυτόματα το κατηγορητήριο κατά της δημοτικής αρχής μεταφέρεται αυτούσιο κατά της ΝΟΔΕ. Τι θα πούμε όταν μας ρωτήσουν, πώς γίνεται άλλα να λέει επίσημα η Ν.Δ. κι άλλα στην πράξη να υλοποιούν τα τοπικά σας στελέχη;», έχουν ήδη αρχίζουν να σκέπτονται.

Ένα ερώτημα που σύντομα πια θα αρχίσει να ονομαστικοποιείται κιόλας για όσους ως Ν.Δ. λένε άλλα κι ως δημοτική αρχή πράττουν ή παραλείπουν τα αντίθετα. Κι ο έρμος ο Πρ. Μανωλάκης τι θα έχει τότε να απαντήσει όταν προεκλογικά θα σφυροκοπείται; 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ