26.3.2014 17:27

Προβληματίζει ο ρυθμός της Αγλαΐας

Ο χρόνος τρέχει και περνά ανεκμετάλλευτος για το περιφερειακό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Σχεδόν μήνας έχει περάσει από την ημέρα ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της Αγλαΐας Κυρίτση κι η αρχική ευφορία, σηματοδοτημένη και από το πλεόνασμα διαθεσιμοτήτων για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, έχει μετατραπεί σε έντονο μούδιασμα από τη μεγάλη καθυστέρηση.

Για να καλλιεργηθεί δυναμική σε μια περιφερειακή υποψηφιότητα δεν αρκεί το όνομα και μόνο της επικεφαλής της. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας νησιωτικής Περιφέρειας, όπως το Βόρειο Αιγαίο, κάνουν το έργο ακόμα δυσκολότερο. Και μόνο οι μετακινήσεις από νησί σε νησί σπαταλούν στη διαδρομή το μισό διαθέσιμο χρόνο, οπότε, αν δεν υπάρχουν και οι ανά νομό υποψήφιοι, η επικεφαλής πολύ δύσκολα μπορεί να περιοδεύσει πάνω από μια εβδομάδα συνολικά ανά νησί.

Τι είναι εκείνο που κωλυσιεργεί τις αποφάσεις; «Η απόφαση για τους αντιπεριφερειάρχες είναι θέμα που από κοινού θα συναποφασίσουν η Αγλ. Κυρίτση, ο Βίτσας και ο Πουλάκης», υποθέτουν οι εδώ κομματικοί, παραπέμποντας στους πυλώνες της υποψήφιας περιφερειάρχη, του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θυμίζουν ότι η Αγλαϊα κρατά στα χέρια της τα βιογραφικά 6-7 ενδιαφερομένων, μα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και τις ικανότητες … του ΑΣΕΠ για να βγάλει άκρη μαζί τους.

Το βέβαιο είναι ότι ο χρόνος σπαταλιέται άπρακτος κι ενώ οι βασικοί διεκδικητές της έχουν αρχίσει ήδη … να κάνουν παιχνίδι, στο συνδυασμό της η μόνη ενημέρωση προέρχεται από τις κινήσεις της επικεφαλής μια στη Λήμνο και μια στην Ικαρία. Δεν νοιώθουν ότι ο χρόνος κυλάει εις βάρος τους; 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ