21.4.2012 15:28

Που να βρω γυναίκα …

… να σου μοιάζει, όπως λέει και το αθάνατο σμυρναίικο τραγούδι. Πράγματι, δεν είναι εύκολο να βρεθεί γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της Τούλας Καλογερά στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό και εμφανίζεται ως σταθερή και αναλλοίωτη αξία σε όλες τις τελευταίες αναμετρήσεις.
Η Τούλα είναι ένα περίεργο και ενδιαφέρον κράμα ανθρώπου. Δυναμική και ταυτόχρονα έντονα φιλική. Εκεί που αυξάνει ταχύτητα, έτοιμη να εκραγεί, εκεί μετατρέπεται στον πιο γλυκό άνθρωπο του σύμπαντος. Η μαχητικότητα της, σε συνδυασμό με την απλότητα και την εργατικότητα, την κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή και για αυτό συχνά αξιοποιήσιμη από το ΣΥΡΙΖΑ.
Μόνο, σύντροφοι, που η παρουσία της εκ νέου στο ψηφοδέλτιο φανερώνει ότι δεν υπάρχει ο απαραίτητος θηλυκός … πάγκος για τις εκλογικές αναμετρήσεις για αυτό και υποχρεώνεστε σε δοκιμασμένες συνταγές. Το σημειώνω αυτό για να διευκρινίσω ότι όταν το προηγούμενο διάστημα μιλούσατε για πονοκέφαλο Βαλβέρδε εννοούσατε φυσικά μόνο στο ανδρικό σκέλος της ομάδας…

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ