14.5.2015 18:09

Πως χάνονται οι ψήφοι

Έφεση στη διατήρηση και επαύξηση της εκλογικής της δύναμης μέσω της άσκησης της εξουσίας δεν φημίζεται ότι διαθέτει η δημοτική αρχή. Έχει πει μέχρι τώρα τόσα ξερά «όχι» όσα πιθανότατα δεν έχουν ακουστεί συνολικά μέχρι σήμερα από όλες όσες προηγήθηκαν της θητείας της από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Χθες όμως ο Μαν. Βουρνούς έχασε μια ψηφοφόρο από έναν πράγματι απρόβλεπτο λόγο. Πρωί – πρωί στο γραφείο δημάρχου εμφανίστηκε μια κυρία. Με το ατράνταχτο επιχείρημα ότι εκείνη ψήφισε το δήμαρχο, ζητούσε να τον συναντήσει για να του πουλήσει καλλυντικά!

Είναι σε σύσκεψη με το Σωματείο των υπαλλήλων του Δήμου, προσπαθούσε μάταια να την απομακρύνει η γραμματεία, περιγράφοντας πάντως την πραγματικότητα. Τίποτα, η κυρία επέμενε. Αν δεν ήθελε καλλυντικά ο Μαν. Βουρνούς είχε και … αντηλιακό να τον προμηθεύσει, μια και μπαίνει καλοκαίρι. Πάση θυσία πάντως έπρεπε να γίνει πελάτης της, γιατί εκείνη τον είχε ψηφίσει…

Η γραμματεία δεν υποχώρησε και στο τέλος η κυρία έφυγε από το δημαρχείο εκτοξεύοντας την απόφαση της. Να του πείτε ότι είναι η τελευταία φορά που τον ψηφίζω.

Ακούς εκεί, να μην την προτιμήσει στο αντηλιακό… 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ