16.6.2017 16:26

Πώς γίνεται;

Ειδική πολιτική ανάλυση σηκώνει αυτό που συμβαίνει με τη δημοτική αρχή. Πολύ δύσκολα θα συναντήσει κανείς διαχρονικά τον κόσμο τόσο ευχαριστημένο με τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της και τόσο δυσαρεστημένο με τη συνολική εικόνα της.

Ποιος αμφισβητεί ότι προσπαθούν για το καλύτερο ο Βεργίτσης στα νότια, ο Καρασούλης σε Καμπόχωρα – Άγιο Μηνά, ο Φαφαλιός στα βόρεια και η Ποταμούση στην Αμανή; Κι ας έχουν ελάχιστη υποστήριξη. Ποιος αμφιβάλλει ότι το Νομικό Πρόσωπο δουλεύει ρολόι, νοικοκυρεύονται οι δομές των Παιδικών Σταθμών, οι αθλητικοί χώροι, το Κολυμβητήριο; Υπάρχει κανείς που να μην βλέπει τη δουλειά που γίνεται στις παραλίες, έστω με τη χρονοκαθυστέρηση των μισθώσεων; Που να μην αντιλαμβάνεται ότι ο Σμυρνιούδης πάει να στήσει ένα σύγχρονο Ομήρειο. Ότι ο Μπελέγρης πασχίζει για την καθαριότητα, επιτυγχάνοντας και την ανανέωση του εξοπλισμού και ότι ο Παπαδόπουλος είναι αξία σταθερή, ενώ ο Κερμπάτσος ελέγχει τη ΔΗΚΕΧ κι ο Αμύγδαλος έφερε την ανυπόληπτη ΕΤΑΧ με ένα Leader;

Πως γίνεται, λοιπόν, την ώρα που υπάρχει αυτή η εικόνα για τον βασικό κορμό της δημοτικής κυβέρνησης, η αίσθηση της κοινωνίας να είναι ότι πρόκειται για συνταγή αποτυχίας; Κάτι ευθύνεται, προφανώς, το οποίο είναι καθαρή ευθύνη των συντελεστών της δημοτικής αρχής να το εντοπίσουν. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ