17.3.2015 17:05

Ποντάρει στη σκιώδη συμμετοχή

Η τιμή στο πολιτικό χρηματιστήριο προσδιορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την ιεράρχηση στα κομματικά αξιώματα. Στη μετεκλογική Ν.Δ. πόντους έχουν πάρει πρόσωπα όπως η Ολγ. Κεφαλογιάννη, ο Β. Κικίλιας, ο Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, ο Θαν. Σκρέκας, συν τους ήδη γνωστούς (Κυρ. Μητσοτάκης, Μ. Βορίδης, Αδ. Γεωργιάδης) με την αναρρίχηση τους σε αξιώματα κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, πολιτικού σχεδιασμού κ.α..

Παραδόξως για το γεγονός ότι θεωρείται πολύ κοντινός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά, αναξιοποίητος παραμένει ο Ν. Μηταράκης. Κάποιοι το ερμηνεύουν ως φυσική συνέπεια της μετακίνησης από μια μεγάλη σε μια μικρότερη εκλογική περιφέρεια. Ο ίδιος ο Νότης πάντως μάλλον δεν ανησυχεί. Ποντάρει στην ανακοίνωση του σκιώδους σχήματος της Ν.Δ., που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Εκεί ίσως να γνωρίζει από τώρα ότι θα γίνει … σκιά κάποιου υπουργού και μένει να φανεί αν θα είναι του Σταθάκη, του Λαφαζάνη ή καμία άλλη έκπληξη.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ