19.1.2018 12:06

Ποιος θα πληρώσει την επιλογή των άκρων; Ο ιδιώτης…

Που το δίκιο, που το άδικο, ποιος μπορεί να το εκτιμήσει; Έχουν δίκιο οι σημερινοί παράνομοι της κεντρικής Προκυμαίας, οι οποίοι κατά την προηγούμενη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου ήταν νόμιμοι ή οι σημερινοί νόμιμοι της νότιας Προκυμαίας, που αν εφαρμόσουν ότι και οι της κεντρικής για τη σημερινή διοίκηση θα είναι παράνομοι;

Σ’ αυτό το δίλλημα βρίσκονται οι επαγγελματίες αλλά και ολόκληρη η Χίος που παρακολουθεί τη διένεξη του παραλόγου. Ειλικρινά δεν ξέρω, έχω κι εγώ διχαστεί. Έχω όμως να υποδείξω τον υπεύθυνο της κατάστασης.

Ο δήμαρχος Χίου όρισε, με προσωπική του επιλογή, αρχικά πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου τον … large στην ερμηνεία του νόμου, Μιχ. Μπελέγρη. Μόλις διαπίστωσε ότι δεν του κάνει, πήγε κι έβαλε στη θέση του τον Αντ. Κέφη, ίσως τον μεγαλύτερο θιασώτη της τυπολατρείας στο σημερινό δημοτικό σχήμα. Δηλαδή απ’ το νερό σε θερμοκρασία πάγου περάσαμε μονομιάς στο καυτό νερό, με αποτέλεσμα οι υποδείξεις του ίδιου φορέα τη μια μέρα να κρίνονται νόμιμες και την άλλη παράνομες, διαπομπεύοντας και τα σταθερά μέλη της διοικήσεως.

Βλέπετε εσείς κανέναν άλλο υπεύθυνο της κατάστασης; Γιατί νομίζετε ότι επιμελημένα έχει βγάλει την ουρά του απ’ έξω, όσες παρακλήσεις να παραστεί σε συνεδριάσεις κι αν του έχουν γίνει τελευταία; Είναι βαριά η αποδοχή της ευθύνης και με ένα νέο διάγγελμα μπορεί να αποδοθεί στον … Χατζηπετρή.

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ