13.1.2015 20:17

Ποιος νοήμων παιδίατρος;

Ο ιατρικός κόσμος θεωρώ ότι έχει νοημοσύνη άνω του μετρίου. Αλίμονο… Προσπαθώ με κάθε τρόπο να καταλάβω γιατί έπεσε στη λούμπα με την Παιδιατρική και παρασύρθηκε στο χορό όσων ασκούνται στην υπερπροστασία της.

Ας έρθουν στη θέση ενός νέου γιατρού, παιδιάτρου επί του προκειμένου, που διαβάζει την προκήρυξη για την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χίου. Η πρώτη κίνηση είναι να διερευνήσει τις συνθήκες. Θα πάρει τηλέφωνο έναν από τους συμφοιτητές του ή ακόμα χειρότερα τον πρώτο Χιώτη γνωστό του και θα τον ρωτήσει ποια είναι η κατάσταση της Παιδιατρικής. «Ποιας; Αυτής που θα κλείσει;», είναι η αυθόρμητη απάντηση που θα λάβει. Τι λέτε εσείς, θα βιαστεί να κάνει τα χαρτιά του;

Μεταξύ των άλλων η συντήρηση μιας πολύ βαριάς περιρέουσας ατμόσφαιρας για την Παιδιατρική απομακρύνει πολύ το στόχο να προσελκύσει μελλοντικά ιατρικό ενδιαφέρον. Δεν δείχνουν να το λαμβάνουν επαρκώς υπόψη ούτε οι … επαΐοντες. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ