16.7.2018 11:03

Ποιος νοιάζεται για το κόστος; Εκείνος πληρώνει;

Είναι ο μοναδικός αντιδήμαρχος Καθαριότητας που δεν λογάριασε ποτέ κόστη. Σχεδόν όλοι οι προκάτοχοι του είχαν να λύσουν ένα βασανιστικό γρίφο. Η ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών καθαριότητας τους δέσμευε κάθε τους πρόθεση.

Μόλις βγήκαν οι … Πρωτοβουλιακοί, το πρώτο που έκαναν ήταν να περάσουν μια βαρβάτη αύξηση των ανταποδοτικών τελών, αναντίστοιχη του οικονομικού κλίματος της εποχής. Ο Μπελέγρης βρέθηκε με άνετο ταμείο και κάθε τρεις και λίγο ποστάρει φωτογραφίες για την ενίσχυση του στόλου ή με νέο εξοπλισμό κάδων, αφού … τα κορόιδα πληρώνουν.

Η αίσθηση ότι κάνει τα πάντα και … φόρο δεν πληρώνει συνεχίζεται και στις ενέργειες του αντιδημάρχου με την ανακύκλωση. Κορύφωση της η απάντηση του «δεν ξέρω» στο ερώτημα πόσο κοστίζει το … σεργιάνι των ανακυκλώσιμων υλικών από τη Χίο στη Μυτιλήνη κι από εκεί στην Αθήνα.

Είναι ποτέ δυνατόν ένα υπεύθυνο πρόσωπο να μην εξετάζει το κόστος, όταν οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα; Τόσο πάθος εκδίκησης για την πρώην συνεργαζόμενη ιδιωτική εταιρεία διαθέτει, που κάνει σμπαράλια ακόμα και το τελευταίο οχυρό της δημοτικής αρχής, ότι τουλάχιστον νοικοκύρεψαν οικονομικά το Δήμο;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ