11.4.2013 15:19

Ποιος είπε ότι η ενημέρωση εξαργυρώνεται;

Τη δυσκολία ανταπόκρισης στο βάρος μιας επί πληρωμή ενημέρωσης την αντιλαμβανόμαστε πλήρως. Την απαίτηση εξαγοράς με μια συνδρομή ή μια διαφήμιση της σιωπής ενός Μέσου ουδέποτε τη δεχτήκαμε στον «π» ούτε πρόκειται να τη δεχτούμε.

Για αυτό μας χαλυβδώνουν περιπτώσεις σαν του π. προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χίου, ο οποίος, ως αντίποινα προφανώς, διέκοψε χθες τη συνδρομή του, με την αιτιολογία ότι δε ζητάμε την άλλη άποψη. Την οποία, σημειωτέον, φιλοξενούσαμε ακόμα και την ίδια μέρα σε ρεπορτάζ μας!

Ο Θ. Νικολαϊδης και ο κάθε Νικολαϊδης, αν θεωρεί ως σχέση εξάρτησης της δημοσιογραφικής έρευνας μια ετήσια συνδρομή, σε λάθος ανθρώπους απευθύνθηκε. Ας αναζητήσει αλλού τέτοιες επαφές.

Ο «π» επιμένει ότι ως κοινός πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου και της Φαρμακαποθήκης έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την περιπέτεια στην οποία έχουν μπλέξει φαρμακοποιοί, υπάλληλοι της Φαρμακαποθήκης και ασθενείς. Αν υπάρχει αντίλογος ως προς αυτό, καλοδεχούμενη η άποψη από όπου κι αν προέρχεται.

Υποθέσαμε ότι αυτό υποδήλωνε και η απόφαση του να παραιτηθεί. Αν κάποια του είπε ότι ο «π» θα μασήσει την άποψη του για μια συνδρομή των 90 ευρώ, σε λάθος πόρτα τον έβαλε να χτυπήσει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ