12.7.2017 10:55

Πήρε φόρα ο Αιμιλιανός

Ως πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. υπογράφει στο εξής τις παρεμβάσεις του ο Αιμ. Ευαγγελινός, ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από το νέο ρόλο του. Σε δήλωση του για την επιλογή του μεταξύ των 50 νέων πολιτικών στελεχών της Ν.Δ. αναφέρει:

«Η δέσμευση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον ελληνικό λαό για αξιοκρατία και ανανέωση, γίνεται πράξη. Η επιλογή μου ανάμεσα στα 50 νέα πολιτικά στελέχη, που αναδείχθηκαν από τη διαδικασία του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή, όμως ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη, τόσο απέναντι στον πρόεδρο, που με τιμά με την εμπιστοσύνη του, όσο κυρίως απέναντι στους συμπολίτες μου. Ως εκ τούτου, είμαι έτοιμος, να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στον κοινό στόχο όλων μας, που είναι να κάνουμε την πατρίδα μας, ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, για την Ελλάδα και τη Χίο που μας αξίζει.»

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ