3.6.2013 17:15

Πήρε διαβεβαίωση

Είχε αναρωτηθεί προ ημερών η στήλη αν κανένας εκ των κυβερνητικών παραγόντων στο νησί μας θεωρεί υποχρέωση του να σκαλίσει λίγο παραπάνω την υπόθεση της υποβολής αιτήματος αποζημιώσεων στην Ε.Ε. για τους πληγέντες από τη φωτιά αγρότες της νότιας και κεντρικής Χίου.

Η έμμεση απάντηση ήρθε από τον Κ. Τριαντάφυλλο, ο οποίος, σε μια από τις συχνές επισκέψεις του στο ιδιαίτερα φιλόξενο για εκείνον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ρώτησε για την πορεία του φακέλου το γενικό γραμματέα και έλαβε διαβεβαιώσεις ότι όλα βαίνουν καλώς. Υποθέτω υπό την έννοια ότι οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες δεν φέρνουν αντιρρήσεις, αιτούμενες συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση.

Καλή η διαβεβαίωση, μήπως θα ήταν όμως καλύτερη η εκτίμηση μιας χρονικής πρόβλεψης για το πότε θα εγκριθεί η ενίσχυση; Αν πρόκειται για μια διαδικασία σε ετήσια βάση, υπάρχει εμπειρία ικανή να υποδείξει πόσος χρόνος εκπλήρωσης του ελέγχου και της εκταμίευσης απαιτείται και με ποια κριτήρια ακολούθως θα δοθούν οι αποζημιώσεις. Να ξέρει κι ο κάθε παραγωγός να κάνει το κουμάντο του.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ