14.4.2014 18:37

Πήραν παράταση οι επαφές

• ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ – ΒΡΟΥΛΗ

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης έκριναν από κοινού Λαμπρινούδης και Βρουλής και δεν έλαβαν ακόμα απόφαση για την ενδεχόμενη συνεργασία τους. Αντιδράσεις για αυτήν υπάρχουν από συνεργάτες τους εκατέρωθεν, με πιο χαρακτηριστική ενός νεοεισερχόμενου στο ψηφοδέλτιο Λαμπρινούδη, να ισχυρίζεται ότι τα ίδια του τα παιδιά του διεμήνυσαν ότι, αν στο συνδυασμό καταλήξει κι ο Βρουλής, δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν.

Υπάρχει βέβαια και ο ισχυρός αντίλογος. Πρόσωπα με ισχυρές εμπειρίες σε εκλογικές αναμετρήσεις διέγνωσαν ότι και μόνο η σεναριολογία μιας πιθανής συνεργασίας εδραίωσε την παράσταση νίκης υπέρ Λαμπρινούδη, δημιουργώντας προσδοκίες εκλογής από τον πρώτο γύροι από εκεί που είχαν εξαφανιστεί. «Στο χέρι του δημάρχου είναι να επιλέξει τι θα κάνει. Ας μετρήσει τις συνέπειες κι ας πάρει ανεπηρέαστος την απόφαση», έλεγαν.

Κάπου εκεί βρίσκεται η υπόθεση. Ο Παν. Βρουλής βρίσκεται εν αναμονή τελικής απάντησης από τον Πολύδωρο, εν γνώσει του ότι του προσφέρει την πιθανότητα επανεκλογής, κι ο δήμαρχος κερδίζει χρόνο, θέλοντας να εξετάσει όλες τις παραμέτρους μιας καθοριστικής απόφασης για τη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος. Οπότε δεν θα μας εκπλήξει αν τυχόν η απόφαση ληφθεί την τελευταία στιγμή. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ