30.8.2017 17:34

Πέταξε λευκή πετσέτα;

Όσοι προσδοκούσαν ότι θα βγει ... λευκός καπνός από τις εγκαταστάσεις του συνεδριακού κέντρου «Γ. Καλουτάς», υπό την έννοια ότι θα εμφανίζει μια κινητικότητα αναθέρμανσης της προσπάθειας επαναλειτουργίας της ΕΝΑ Β. Αιγαίου, μάλλον έχουν συνειδητοποιήσει ότι έτρεφαν φρούδες ελπίδες.

Η υπόθεση έχει κολλήσει μήνες τώρα, οι πληροφορίες θέλουν το Δήμο Ψαρών να ανακαλεί την απόφαση του να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και γενικώς τα πάντα βρίσκονται στον αέρα, χωρίς καμία προοπτική άμεσης βελτίωσης.

Λογικά κάποια στιγμή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γ. Μανάρας, θα ανακοινώσει το επίσημο ... τετέλεσται, μόνο που, όπως μαθαίνω, του τη φυλάνε οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ. Κρατούν τη δεύτερη του ιδιότητα, του συνεργάτη του Ν. Μηταράκη, και ετοιμάζονται να εξαπολύσουν πολιτική επίθεση. Να αποδώσουν, δηλαδή, στο στενότερο συνεργάτη του βουλευτή την ευθύνη ότι αδυνατεί να στήσει το κατ’ εξοχήν αναπτυξιακό εργαλείο για την Περιφέρεια. Και να αναρωτηθούν μεγαλοφώνως αν ο κ. Μηταράκης και τα στελέχη του είναι εκείνα που θα οδηγήσουν τη χώρα στο ξέφωτο της ανάπτυξης. Να μπελάδες για το Νότη από εκεί που δεν τους περιμένει... 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ